Bine ai venit!

Tel:0723.640.437

AMBIENT PLAST SRL - Producator tamplarie PVC. Accesibil, Avantajos, Garantat!

 • Mergi la pagina de inceput
 • Tooltip
  Adauga pagina curenta in lista ta de favorite
 • Trimite-ne un mesaj prin e-mail.

  Contacteaza-ne acum

  Pentru a trimite un mesaj completati campurile de mai jos.

Info centru

Capcanele cel mai des intalnite in achizitia de tamplarie termoizolanta

Greseala cea mai des intalnita in randul cumparatorilor de tamplarie termopan este aceea a cererii unei oferte pe baza pretului PE METRUL PATRAT. Intalnim foarte des in anunturile de mica publicitate din ziare si reviste un pret afisat, care nu are nici o relevanta practica pentru client, deoarece:

1.Preturile care de obicei pornesc de la o anumita suma pe metrul patrat, se refera doar la ferestre fixe, fara deschidere. Pretul unui ochi de fereastra mobil este aproximativ dublu unuia fix deoarece cuprinde pe langa rama comuna cu un ochi fix si cerceveaua mobila precum si feronerie (balamale, cremon, placute si zavoare pentru inchidere).

2.Pretul pe metru patrat nu este seminificativ nici in cazul aceluiasi tip de deschidere. Pretul unui ochi de geam este influentat in mod decisiv de profilul si de sticla folosita.

3.Pretul pe metrul patrat reprezinta intotdeauna culoarea alba.

4.Cel mai adesea pretul afisat nu include si TVA, montaj (demontare tamplarie veche si montare tamplarie noua), si uneori nici transport, costuri ce vor trebui suportate tot de client, costul final al unei lucrari putand fi sensibil mai maredecat estimarile initiale bazate pe pretul pe metru patrat.

5.Pretul pe metrul patrat include cel mai adesea si reducerea maxima pe care o poate face firma, dar de cele mai multe ori clientul nu are suficienta cantitate de tamplarie de executat pentru o asemenea reducere.


Un producator serios de tamplarie nu va putea sa va spuna costul exact decat dupa prelucrarea unui tablou de tamplarie transmis de dumneavoastra si dupa aplicarea anumitor discounturilor functie de cantitate sau de modalitatea de plata.
O alta capcana des intalnita este ofertarea de tamplarie cu nume aparent nemtesc, dar in spatele careia se ascund profile produse in diverse tari asiatice la o calitate ce ridica semne de intrebare. Ramane la latitudinea dumneavoastra spre ce profil optati, dar este totusi indicat sa fiti in cunostiinta de cauza asupra tarii de origine a profilelor de tamparie pe care doriti sa le achizitionati.
Orice sistem de tamplarie indiferent de tara de provenienta, include elemente obligatorii (profile, garnituri, balamale, cremon, mecanism de inchidere), si elemente mai mult sau mai putin optionale (inchideri suplimentare, profile de evacuare a apei). Cand comparati pretul la doua oferte este indicat sa stiti ce optionale cuprinde fiecare oferta, in pretul afisat.

Caracteristici PVC

* IZOLATOR TERMIC
PVC-ul este un bun izolator termic (mai bun decat lemnul, si mai bun decat aluminiu). Coeficientul de conductivitate termica este usor mai scazut la PVC : 0.17 W/mC°, fata de lemn : 0.23 W/mC°. Echivalentul acestui coeficient in cazul aluminiului este de aproximativ 210 W/mC°.

* IZOLATOR FONIC
Sistemul de ferestre/ usi din PVC este astfel conceput incat, impreuna cu garniturile aferente si cu sticla termoizolnata sa izoleze camera fata de zgomotele din exterior.

* Excelenta REZISTENTA LA ACTIUNEA FACTORILOR DE MEDIU
Factorii de mediu nu au nici un efect asupra materialelor de constructie din PVC de foarte buna calitate. Acestea nu putrezesc, nu ruginesc, nu necesita vopsire ulterioara, si chiar in conditii climatice deosebite (salinitate ridicata, furtuni, radiatie solara) este mai indicata folosirea PVC-ului decat a altor materiale.

* Comportarea tamplariei PVC IN CAZ DE INCENDIU
In cazul aparitiei unui incendiu sunt generate substante toxice (monoxid de carbon), concomitent cu degajarea unei mari cantitati de caldura. PVC-ul intra in categoria materialelor greu combustibile, datorita continutului ridicat de clor, si poate fi adus in stare de ardere doar daca este expus unei foarte puternice surse exterioare de flacari.In cazul indepartarii acesteia, PVC-ul se autostinge. De asemenea, daca este cuprins de flacari, PVC-ul genereaza mai putina caldura in comparatie cu alte materiale, si nu se scurge, impiedicand astfel propagarea focului. Tocmai, pentru scaderea volumului de gaze nocive care se pot degaja in cazul combustiei PVC-ului datorita unui incendiu, la fabricarea acestuia se introduc aditivi speciali.

* Produs ECOLOGIC
In decursul anilor s-a constat ca prezenta PVC-ului ( policlorurii de vinil) nu influenteaza negativ sanatatea. Din aceasta cauza, PVC-ul constituie o materie prima de baza pentru ambalajele de medicamente, recipientele pentru perfuzii, manusi chirurgicale, pardoseli pentru salile de operatii din spitale.

* REZISTENTA LA MAJORITATEA PRODUSELOR CHIMICE
Lista produselor chimice fata de care PVC este inert este intr-adevar foarte lunga, ea putand fi obtinuta la cerere.

* REZISTENTA BUNA, RAPORTATA LA GREUTATEA SA SCAZUTA

* PROPRIETATI FUNGICIDE
Pe suprafata PVC nu se pot dezvolta culturi bacteriologice => aplicatii in spitale, industria alimentara, etc.

* USOR DE CURATAT
Suprafata neteda, fara pori, a PVC permite o curatare simpla, cu orice detergent de uz casnic in solutie cu apa. Aceasta mai inseamna si ca produsul este practic imun la depunerea prafului, deoarece nu exista pori care pot retine particulele de praf.

* RECICLABIL

Recomandarea noastra

Totul pentru familii fericite.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Stiri

Referinte

 • Lucrare - sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar. Casa scarii are si functie de sera ; accesoriu: plase insecte pe rulou culoare maro.

 • Lucrare realizata in sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar auriu cu geam Low-E antiefractie clar. Accesoriu: rulou exterior din aluminiu culoare maro, caseta aplicata, actionare manuala.

 • Lucrare realizata in sectorul 4 | 17-12-2009

  Lucrarea de mai jos a fost realizata in sectorul 4 pe profil Zendow 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar.

ferestre pvc preturi | ferestre pvc oferte | usi pvc preturi | ferestre interior | usi pvc pret | usa aluminiu | oferte ferestre pvc | tamplarie aluminiu | usi aluminiu
preturi ferestre pvc | ferestre exterior | ferestre